Se det digitale energimærke

Hovedgaden 29, Skovlund

, 6823 Ansager

1 / 29
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
14
2689 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
1.450.000
Se det digitale energimærke
Boligareal 144 m²
Kælderareal 94 m²
Garage 90 m²
Udhus 66 m²
Grundareal 1.645 m²
Værelser 7
Antal plan 3
Byggeår 1942 /2015
Sagsnummer 2130-566
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 442
Ejendomsværdiskat 592
Renovation 121
Skorstensfejning 167
Genbrugsplads 104
Rottebekæmpelse 2
Husforsikring 500
Ejerudgifter i alt 1.927

STORT PRISAFSLAG VED HURTIG HANDEL

STORT PRISAFSLAG VED HURTIG HANDEL
Charmerende og velholdt murermestervilla i 3 plan fyldt med atmosfære.
Nu kan du få nøglerne til denne yderst charmerende villa, der fremstår total inflytningsklar med en god beliggenhed tæt på alt. Med til ejendommen hører en stor sydvest vendt have med ældre træer og mange hyggekroge, som er et skønt sted at nyde livet under åben himmel. Såvel ude som inde fremstår ejendommen særdeles velholdt. Og med adresse i Skovlund bor du få skridt fra skole og indkøb, ligesom byen byder på et aktivt foreningsliv og et levende landsbymiljø.
Villaen er opført i 1942 i røde facadesten, og er gennemrenoveret i 2006 med respekt for den oprindelige byggestil med mange gennemførte detaljer. Ejendommen er velindrettet, hvor man entrerer huset via den nederste etage. Her modtages man i en stor og rummelig éntre og finder endvidere badeværelse med fritstående badekar og dertilhørende walk-in. Køkkenalrummet er i en klasse for sig med spisekammer, finsk masseovn og køkken med kogeniche. Dette med direkte udgang til helt fantastisk overdækket terrasse i terræn, som er anvendelig de fleste måneder om året. Hele nederste etage står fuldmuret med klinkegulve og gulvvarme. Der er synlige bjælker med profilerede staff loft.
Via den fuldmurede trappe kommer man til husets stueetage, der er indrettet med stor gennemlyst stue samt 2 værelser. Her er massive fyrretræsgulve og stuklofter og fra husets karnap udgang til østvendt morgenterrasse.
Husets øverste etage er indrettet med to store værelser samt toilet, lofter til kip med fritlagte hanebånd.
Herudover 43 kvm stort overdækket poolhus med opvarmet swimmingpool, 90 kvm garage, der er udnyttet med depotrum, badeværelse samt en stor gildesal med udgang til overdækket areal. Endvidere cykel- og brændeskur på 23 kvm.
Byvand, offentlig kloak, og villaen opvarmes med helt nyt pillefyr med snegl.
En yderst charmerede ejendom for den kræsne køber, der ønsker kvalitet i en aktiv landsby. Denne villa er uden tvivl et besøg værd. Ring straks for en fremvisning af denne unikke bolig.
Skovlund er en helt unik landsby med 600 arbejdspladser, kun 25 min's kørsel til Lalandia, Legoland og Billund Lufthavn. Her er en stor og flot daglivarebutik med mulighed for at tanke billig benzin og diesel og så er her et aktivt forenings- og erhvervsliv, Børnehuset for de 3-10 årige samt vuggestue, friskole, efterskole,
Alt sammen midt i den flotte danske natur - kun 6 km. fra Kvie sø - et naturskønt rekreativt søområde med sandstrand, badeområde, legeplads, stisystem, restaurant Pandekagehuset og meget mere. Se mere på www.skovlund.dk
Afstande:
4 km til Ansager og med en rigtig god cykelsti til både idrætshal, motionscenter og bokseklub
10 km til Ølgod
12 km til Grindsted
28 km til Skjern
kun 19 min. kørsel til Varde
25 min. kørsel til Billund, Lufthavnen, Legoland og Lalandia
48 min. til Herning
50 min. til Vejle
56 min. til Kolding Storcenter 
kontakt
Nygade 7
6823 Ansager
 
Telefon:
+45
 75246880
CVR nummer:
29387249
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning