Købermægler

DET BETALER SIG !


Her får du en helt unik mulighed for rådgivning, idet ingen anden køberrådgiver tager sig af både økonomi, jura og byggetekniske detaljer.

Med min hjælp til at gennemgå ejendommen og dens papirer sammen med dig, behøver du ikke længere være usikker som køber

Hvad får du for pengene:

Behovsafdækning og boligsøgning

Budgetlægning og godkendelse til lån - både realkreditlån, banklån og pantebreve

Gennemgang af ejendommen og prisforhandling

Finansiering og forsikring

Tinglysning, skødeskrivning og refusionsopgørelse

Afslutning af handelen

Lokal kendskab

Som din helt egen købermægler er jeg vant til at handle fast ejendom og sætter mig seriøst for at kende området og kvarteret. Det giver en solid baggrund for at vurdere, om boligens pris stemmer overens med stand og beliggenhed, så derfor tager jeg som købermægler naturligvis også med ud, gennemgår og vurderer ejendommen.

Købsaftalen

Som ejendomsmægler har jeg mange års erfaring i udarbejdelse af købsaftaler, hvilket gør at jeg nøjagtigt véd hvilke punkter i købsaftalen der bør aftales helt på plads før underskrift


Tilstandsrapport, el-tjek, energimærkning og forsikring

Som købermægler kan jeg hjælpe dig med at gå i dybden med og få påpeget de ting, der bør undersøges nærmere i tilstandsrapport, el-tjek og energimærket. Herudover skal der tages stilling til forsikringerne, som jeg også kan hjælpe dig med at få et overblik over, således forsikringerne bedst dækker dine behov.


Forbedringer

Har du idéer og forslag til ting du gerne vil ændre på ejendommen, kan jeg som købermægler hurtigt afgøre, om det er en god investering i forhold til prisniveauet for det område, hvor boligen ligger.


Finansiering og rådighedsbeløb

Her bistår jeg som købermægler med at udfærdige et realistisk budget og får beregnet rådighedsbeløbet, herved kan jeg også hjælpe med at få et overblik over den finansiering, der passer bedst til din økonomi – idet jeg er helt uvildig vil du altid få den bedste rådgivning her. Jeg ved præcis, hvilke oplysninger dit pengeinstitut skal bruge ved låneansøgningerne og dermed også hjælpe med at forhandle en aftale på plads.


Skøde

Det inkluderer naturligvis også udfærdigelse af skøde, pantebreve, refusionsopgørelse, tinglysning mv.


Overblik

ALT dette gør naturligvis, at du som køber får det overblik over handlen, der giver dig overskud til at klare selve flytningen - der ofte også kan indebære jobskifte, skoleskift osv.


Garanti for god rådgivning

Jeg er - som den
eneste professionelle rådgiver om fast ejendom - omfattet af en helhedsgaranti på 2.000.000 kr. samt af en ansvarsforsikring på minimum 2.000.000 kr.

Jeg er naturligvis medlem af De Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE)
 

TAG ALTID KØBERMÆGLEREN MED PÅ RÅD - DET BETALER SIG!

  


lynsøg
kontakt
Nygade 7
6823 Ansager
 
Telefon:
+45
 75246880
CVR nummer:
29387249
 
Nyeste: